Stängning av Folkets Hus Munkedal

fhusVerkligheten kryper närmare.
Föreningarna, 14 stycken som ligger bakom skrivelsen till kommunen om att de de inte kan hyra i Folkets Hus efter den 1/4 2015 letar nu förtvivlat efter lokaler. Det är inte bara mötesverksamheten som är hotad, hela verksamheten för föreningarna är hotade, var skall de ha sitt material, de flesta har möblerade styrelselokaler.
Skrivelsen påpekar just de problemen, ett svar från kommunen hastar. Som det sades före valet skulle det inte vara något problem, Valfläsk. Nu står vi inför en verklighet som kommer att drabba föreningslivet i Munkedal väldigt Hårt och det är de föreningarna som bäst behöver stödet som drabbas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Lyssna på Joe Hill
Lyssna på Joe Hill

Joe Hill
Joe Hill, född Joel Emmanuel Hägglund, alias Joseph Hillström, född 7 oktober 1879 i Gävle, avrättad 19 november 1915 i Salt Lake City, Utah, USA, var en fackföreningsman, diktare och sångare. Hans föräldrahem i gamla Gävle är nu museum och f.d. Wikipedia
Född: 7 oktober 1879, Gävle
Död: 19 november 1915, Utah, USA

Vänsterpartiet ditt val
Arkiv