Så gick det på Fullmäktige.

Det ärende som som det blev debatt om var köpet av Vadholmens Fastighetsbolag AB. Från majoritetens sida framhöll man att det var väldigt viktigt att köpa aktiebolaget då det innebär att man kommer över som man säger strategisk mark. Vår inställning är att det kan väl vara ok att köpa marken, men varför i form av ett AB. Det blev helt klargjort att med i köpet följer en skatteskuld på en million som skall betalas om man börjar sälja av mark. Så vi yrkade avslag på köpet men majoriteten S+C+Mp drev igenom köpet. Vi reserverade oss skriftligen mot beslutet.
I övrigt var det inga kontroversiella ärende.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Lyssna på Joe Hill
Lyssna på Joe Hill

Joe Hill
Joe Hill, född Joel Emmanuel Hägglund, alias Joseph Hillström, född 7 oktober 1879 i Gävle, avrättad 19 november 1915 i Salt Lake City, Utah, USA, var en fackföreningsman, diktare och sångare. Hans föräldrahem i gamla Gävle är nu museum och f.d. Wikipedia
Född: 7 oktober 1879, Gävle
Död: 19 november 1915, Utah, USA

Vänsterpartiet ditt val
Arkiv