Vårt budgetförslag för Munkedals kommun 2016-2017

nejlikaI länken nedan finns vårt budgetförslag.

Budgetförslag Vänsterpartiet

Här kan ni läsa ett förslag till budget som satsar på de mjuka frågorna, vår inriktning är att i det kärva ekonomiska läge kommunen befinner sig i måste vård, skola och omsorg vara det viktigaste. Vi vill satsa på saker som fria arbetskläder för personal inom barnomsorgen, nattis på dagis som ger föräldrar möjlighet att jobba på kvällar, med barnomsorg. Hela vårt budgetförslag innehåller den typen av prioriteringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Lyssna på Joe Hill
Lyssna på Joe Hill

Joe Hill
Joe Hill, född Joel Emmanuel Hägglund, alias Joseph Hillström, född 7 oktober 1879 i Gävle, avrättad 19 november 1915 i Salt Lake City, Utah, USA, var en fackföreningsman, diktare och sångare. Hans föräldrahem i gamla Gävle är nu museum och f.d. Wikipedia
Född: 7 oktober 1879, Gävle
Död: 19 november 1915, Utah, USA

Vänsterpartiet ditt val
Arkiv