Beslut om skattehöjning

Vid fullmäktigemötet 120628 fattade en majoritet av partierna beslut om en skattehöjning med 50 öre. Miljöpartiet och Vänsterpartiet lade redan i april förslag om skattehöjning, detta mot bakgrund av att de konsekvensbeskrivningar som kom in från verksamheterna. De visade på alltför stora nedskärningar.

I det gemensamma budget förslaget som vi lagt med Miljöpartiet har vi specificerat vad de ca 8,5 milionerna skall användas till, (se vårt förslag längre ned på sidan) detta antog inte fullmäktige. I det fortsatta budgetarbetet kommer det att beslutas om vad pengarna skall användas till, från V och Mp kommer vi att hävda att pengarna uteslutande skall gå till att återställa en del av de försämringar som skett inom skola, vård och omsorg de sista åren. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Stöd Vänsterpartiet ge en gåva till Valfonden
Lyssna på Joe Hill
Lyssna på Joe Hill

Joe Hill
Joe Hill, född Joel Emmanuel Hägglund, alias Joseph Hillström, född 7 oktober 1879 i Gävle, avrättad 19 november 1915 i Salt Lake City, Utah, USA, var en fackföreningsman, diktare och sångare. Hans föräldrahem i gamla Gävle är nu museum och f.d. Wikipedia
Född: 7 oktober 1879, Gävle
Död: 19 november 1915, Utah, USA

Vänsterpartiet ditt val
Arkiv